Over ons

Onze christelijke studentenvereniging Ichthus Den Haag is een interkerkelijke studentenvereniging. Iedereen die interesse heeft in het christelijk geloof is welkom. Of je nu al een vergevorderd christen bent of er alleen maar over hebt gehoord, Ichthus Den Haag staat open voor jou!

Door de leden die allerlei verschillende achtergronden hebben, is deze vereniging divers.
Onze studentenvereniging is kleinschalig en dat geeft ons een informeel karakter. Wij houden geen ontgroening en heten iedereen die interesse heeft van harte welkom op een van onze avonden. Check hier wanneer we onze avond houden.

Wat doet de vereniging?

Eens in de week vindt onze Ichthus-avond plaats. We wisselen de invulling af met kringavonden en activiteiten.

Kringavond

Deze avonden beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Daarna is er een  bijbelstudie en wordt er samen gediscussieerdgebeden en gezongen.
Kleinschaligheid is hierbij belangrijk, zodat iedereen ruimte heeft voor inbreng en er goede banden binnen de kring ontstaan.
Na de bijbelstudie is er ruimte voor andere gezelligheid!

De bijbelstudie wordt voorbereid door een van de leden. Hierdoor zijn de onderwerpen altijd divers. Meer hierover kan je lezen bij Geloof.

 

Activiteiten

Naast de kringavonden hebben we ook andere activiteiten. Bij een activiteit kun je aan van alles denken, van interessante workshops tot lekker volleyballen op het strand.

Naast onze eigen activiteiten zijn er ook landelijke activiteiten van Ichthus Landelijk en IFES:

  • Introductieweekend met Ichthus Den Haag, ‘s Hertogenbosch, Rotterdam, Breda en Arnhem.
  • Ichthus Retraite
  • Verschillende IFES conferenties zoals Read it! en Live it!
  • En nog veel meer!

Lees hier meer over Ichthus landelijk en IFES